Balance Of Nea

Lindvägen 6

194 92 Upplands Väsby

 

073-6419068

carina-smith@live.se

© 2014 All rights reserved Balance Of Nea, Sweden.

Design: Ekström Sign & Design

NYHET! Postural träning med Optimum-metoden, vilket är en behandlings- och träningsmetod som går till grunden och letar orsaken till besvären och åtgärdar dem på djupet istället för att bara lindra symptomen genom att återskapa en naturlig fysisk balans med en bra hållning och med möjlighet till en stark och smärtfri kropp.
”Postural träning = Framtidens fysioterapi”

Postural träning, Klassisk svensk massage, Lymfmassage, Helande massage, Reiki massage, Sittande massage, Ansiktsmassage, Ansitszonterapi, Naturlig Facelift massage mm.
Du kan också boka en komplementär örtkonsultation där jag utgår från svaren från ett frågeformulär som jag därifrån kan förbereda vårt möte och så att Du får ett skriftligt dokument så råden lättare kan kommas ihåg.

 

Den klassiska massagen är behandlande och förebyggande. Den går djupt ner i musklerna och löser effektivt upp spänningar och syresätter för ökad rörlighet och mindre smärta.

Lymfmassage sätter igång reningsverket i kroppen och är en lugnande behandling som passar alla och speciellt människor med svullnader, smärta, trötthetssymptom och domningar. Ofta känner man sig lättare efteråt då vätska och fett masseras bort.

Den helande massagen är mjukare än klassisk med inslag av bindvävsmassage och energi-behandling. Stimulerar kroppens egna läkande krafter då blodcirkulationen sätts igång och energier balanseras då blockeringar släpper. Motverkar stressrelaterade problem både lokalt i kroppen och mentalt.

 

Reiki massage är en fantastiskt avstressande massagemetod för att förstå sammanhangen mellan kropp, knopp och själ. Energimassage (healing massage) berör och bearbetar både känslor och minnen som skapat spänningar i kroppen på ett djupare plan.

 

Ansiktsmassage är en otroligt skön och behaglig massage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna en riktig uppmjukning. Väldigt avslappnande!


Ansiktszonterapi (ansiktsreflexologi) är en kombinerad behandlingsmetod som strävar efter att förebygga och understödja kroppens egna läkande vid olika besvär och att komma i balans. Upplevs som en bestämd massage som är avslappnande och stimulerande på samma gång.

 

Naturlig Facelift massage är en varsam och skön behandling som löser upp muskelspänningar och ger musklerna ett riktigt lyft. Fördröjer åldrandeprocessen och är både avstressande och avslappnande.

 

Den sittande massagen koncentreras på nacke/skuldror/rygg/ländrygg. Skön på de spända arbetande musklerna. Du sitter med kläderna på i ett ställbart ansiktsstöd. Passar också bra vid behandling av gravida.

 

• Kom ihåg att dricka vatten före och efter alla behandlingar.

• Stretcha varje dag för att underhålla resultatet av behandlingen.

• Unna Dig själv regelbunden massage / behandling

 

Vi har även presentkort för en mycket uppskattad gåva. Kan även köpas via Bokadirekt.se

 

Utbildad hos Optimum-Kliniken, Axelsons Gymnastiska Institut, Eklöfs Örtutbildning och Näringsmedicinska skolan.

 

Innehar ansvarsförsäkring.