Optimum-metoden är en träningsmetod som går till orsaken av obalanser i kroppen så Du kan bli smärtfri genom att återskapa en naturlig fysisk balans med en bra hållning och med möjlighet till en stark och smärtfri kropp.

Målet är att få till ett BESTÅENDE RESULTAT! Metoden går ut på att kroppen ska återfå en naturlig hållning, rörlighet och styrka samtidigt som grundorsaken till eventuell smärta ofta försvinner då muskler och leder inte längre blir överbelastade.

Jag kör passträning på torsdagar 10.00 och 18.45 i Upplands Väsby och i Märsta en gång i månaden.
Detta är mer generell träning då det ska passa flera.
Vill Du ha en egen analys sker det i mina lokaler på Lindvägen i Upplands Väsby.
Bokas via bokadirekt.se

PERSONLIG ANALYS
Genom en grundlig analys noteras vilka obalanser som orsakar olika besvär som exempelvis smärta och spänningar vilka sedan kan balanseras bort av olika övningar.
Om det behövs läggs olika manuella behandlingar in.

De flesta kunder upplever en omedelbar förbättring under första besöket!
Du får med ett anpassat träningsprogram efter första besöket. och när du har gjort övningarna hemma i 2-3 veckor kommer du på återbesök så vi går igenom hur det gått med övningarna och hur det känns i kroppen. Beroende på utfallet så byter vi ut en del övningar för att du ska få så bra resultat som möjligt. Optimum Träning ger ett varaktigt resultat men som med all träning så gäller att om man inte gör dem så blir det naturligtvis inget resultat.
Om Du mot förmodan inte skulle känna någon förändring bjuder jag på första besöket gällande den Personliga analysen.

Du kan läsa mer om just denna träningsmetod här nedan.
Optimum-metoden